به گزارش مشرق از تارنمای دیفنس نیوز؛ این سناتور دمکرات متمم لایحه مجوز دفاع ملی مجلس نمایندگان را برای اختصاص بودجه ۱۰۰ میلیون دلاری برای آموزش خلبانان اوکراین برای پرواز با جت های جنگنده اف ۱۵ و اف ۱۶ تائید نکرد.
وی در باره تائید این بند پیشنهادی در سنا در پی تهیه لایحه نهایی در کنگره ابراز تردید کرد.
ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهوری اوکراین از ماه مارس خواهان دریافت هواپیماهای جنگنده اف - ۱۵ و اف - ۱۶ ساخت آمریکا شده است.
فرانک کندال وزیر نیروی هوایی و ژنرال سی کیو براون رئیس ستاد نیروهای هوایی ایالات متحده در ژوئیه گفته بودند که ارتش اوکراین بالاخره باید هواپیماهای دوره اتحاد شوروی خود را بازنشسته کند و به سامانه های امروزین هماهنگ با ارتش های ایالات متحده و هم پیمانانش در ناتو روی آورد.
زلنسکی روز چهارشنبه گفته است که نیروهای ارتش این کشور چندین شهرک را در منطقه خارکیف از نیروهای روسیه پس گرفتهاند.
وی افزود: «این هفته ما خبرهای خوبی از منطقه خارکیف داریم.» وی افزود: «اکنون زمان مناسبی برای نام بردن از شهرکهایی که پرچم اوکراین دوباره در آنها برافراشته شده است، نیست».
بخش هایی از منطقه خارکیف از روزهای آغاز جنگ در پنجم اسفند ۱۴۰۰ به تصرف نیروهای روسیه درآمد. شهری به همین نام -- دومین شهر بزرگ اوکراین -- به طور مرتب هدف بمبارانهای مرگبار قرار میگیرد، اما نیروهای روسی هرگز موفق به تصرف کامل آن نشدهاند.
ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه ۲۱ فوریه ۲۰۲۲ (دوم اسفند ۱۴۰۰) با انتقاد از بیتوجهی غرب به نگرانیهای امنیتی مسکو، استقلال جمهوریهای خلق دونتسک و لوگانسک را در منطقه دونباس به رسمیت شناخت و سه روز پس از آن، پنجشنبه ۲۴ فوریه (۵ اسفند ۱۴۰۰) نیز عملیات نظامی که آن را «عملیات ویژه» خواند، علیه اوکراین آغاز کرد. از روز پنجم اسفندماه ۱۴۰۰ همزمان با آغاز عملیات ویژه نظامی روسیه در اوکراین، کشورهای غربی به رهبری آمریکا تحریمهای گستردهای را علیه مسکو اعمال کردند.